Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مسعود نصرتی شهردار رشت طی سخنانی با اشاره به ثبت رشت به عنوان اولین و تنها شهر خلاق خوراک شناسی یونسکو در ایران، از تمامی اساتید، متخصصان و فعالین حوزه گردشگری جهت ایده پردازی و فعالیت های مشارکت جویانه با شهرداری رشت دعوت به همکاری کرد.
وی با بیان اینکه شهر رشت از سال ۲۰۱۵ به شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو در زمینه خوراک شناسی پیوسته است اظهار داشت: رشت به دنبال به دست آوردن ویژگی هایی است که سرعت جذب گردشگر را تسریع کند و جایگاهی فراملی به این شهر ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار رشت با تاکید بر ضرورت معرفی و بازدید تخصصی و مناسب شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی یونسکو، تصریح کرد: ظرفیت های رشت باید به صورت تخصصی در آژانس های مسافرتی نیز معرفی شود.
مسعود نصرتی افزود: گردشگری از اجزای ویژه و خاصی تشکیل شده است و جایگاه دولت در سازمان های مربوطه و آژانس های گردشگری عمدتاً نظارتی و سوق دهنده است و بخش خصوصی و دانشگاه ها نقشی تعیین کننده در موفقیت آن ایفا می کنند.

شهردار رشت با اشاره به آمار ۳۶ میلیونی گردشگران ورودی به استان گیلان، خاطر نشان کرد: مقایسه این ظرفیت با گردشگران مذهبی شهری مثل مشهد که ۲۰ تا ۲۲ میلیون نفر در سال هستند نشان دهنده ظرفیت ویژه استان گیلان و شهر رشت در جذب گردشگر است.
دکتر مسعود نصرتی در پایان با اشاره به جایگاه ویژه صنعت گردشگری در رونق اقتصادی کشورها، گفت: رشت به عنوان شهرخلاق خوراک شناسی با بیش از ۱۷۰ نوع خوراک خلاقانه محلی و ظرفیت جذب گردشگر ۳۶ میلیونی استان گیلان و جاذبه های طبیعی و تاریخی، عضویت در شبکه جهانی شهرهای راه ابریشم و شهرهای اسلامی از استعداد بالایی برای جذب گردشگر برخوردار است و شهرداری رشت آمادگی دارد محوریت برنامه ریزی ها را بر عهده بگیرد و از تمامی ظرفیت ها در شکوفایی صنعت گردشگری و ایفای نقش فراملی رشت بهره مند شود.

 

 

48

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان امیریه دامغان برگزار می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • آمادگی شهرداری زلنودولسک روسیه برای ایجاد مرکز تجاری ایران
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه